Akribian Integritetspolicy

Denna Integritetspolicy beskriver hur din personliga information och data samlas in, används och delas när du besöker akribian.com (”Hemsidan”).

Vilka vi är

Vår webbadress är: https://akribian.com.

Personlig information som vi samlar in

När du besöker Hemsidan samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och vissa av de kakor som finns installerade på din enhet. När du besöker Hemsidan samlar vi även in information om vilka specifika sidor du besöker, vilka webbplatser eller söktermer som vidarebefordrade dig till Hemsidan samt information om hur du interagerar med Hemsidan. Vi refererar till denna automatiskt insamlade information som ”Enhetsinformation”.

Vi samlar in Enhetsinformation genom dessa metoder:

 •  “Kakor”, vilket är datafiler som placeras i din enhet eller dator och ofta innehåller anonyma unika identifikationer. För mer information om kakor, besök http://www.allaboutcookies.org.

   

 • “Loggfiler”, vilka spårar dina interaktioner på Hemsidan och samlar in information som inkluderar din IP-adress, webbläsare, internetleverantör, sidor som vidarebefordrar dig, sidor där du avslutar besöket samt datum- och tidsstämpling.
 • “Web beacons,” “taggar,” and “pixlar”, vilka är elektroniska filer som används för att samla information om hur du rör dig på Hemsidan.

När vi talar om ”Personlig Information” i denna integritetspolicy pratar vi om Enhetsinformation.

Hur använder vi din personliga information?

Vi använder orderinformationen som vi samlar in för att genomföra och hantera de beställningar som genomförs via Hemsidan (inklusive att hantera din betalningsinformation, hantera frakt samt hantera dina fakturor och/eller beställningsbekräftelser. Vidare används orderinformationen för att: Kommunicera med dig; Skanna våra beställningar för möjlig risk eller bedrägerier; och i linje med de preferenser du har delat med oss, förse dig med information eller marknadsföring relaterad till våra produkter eller tjänster.

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att skanna för potentiella risker och bedrägerier (i synnerlighet din IP-adress), och mer generellt för att förbättra vår Hemsida (till exempel genom hur våra kunder besöker och interagerar med Hemsidan, och för att bedöma framgången av våra marknadsföringsinsatser och annonseringskampanjer).

Delande av din personliga information

Vi delar din Personliga Information med tredjeparter som hjälper oss använda din personliga information, likt det beskrivet här ovan. Vi använder Google Analytics för att förstå hur våra kunder besöker vår Hemsida. Du kan läsa mer om hur Google använder din Personliga Information här: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Slutligen kan vi också komma att dela din personliga information för att följa lagar och föreskrifter, för att svara på en stämning, häktningsorder eller annan laglig begäran om information som vi mottar för att skydda våra rättigheter.

Beteendeannonsering

Som beskrivet ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktad annonsering, marknadsföring eller information som vi anser kan intressera dig. För mer information om hur riktad annonsering fungerar kan du besöka The Network Advertising Initiative (”NAI”) och deras utbildningssida, du hittar den här: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan även välja bort riktad annonsering här:
FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Slutligen kan du även välja bort vissa av dessa tjänster genom att besöka The Digital Advertising Alliance och deras portal: http://optout.aboutads.info/.

Spåra inte

Observera att vi inte förändrar vår Hemsidas datainsamling eller användning av metoder när vi ser en ”Spåra inte”-signal från din webbläsare.

Dina rättigheter

Om du är ren europeisk medborgare har du rätten att ta del av den information vi innehar om dig, samt att kräva att din information ska bli korrigerad, uppdaterad eller borttagen. Om du vill använda denna rättighet ber vi dig att kontakta oss genom att använda den kontaktinformation vi listar nedan.

Vidare, om du är en europeisk medborgare noterar vi att vi hanterar din information för att uppfylla avtal som vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt för att fullfölja våra legitima intressen som anges ovan. Observera att din information kommer att överföras utanför Europa, inklusive Kanada och USA.

Datalagring

När du genomför en beställning på Hemsidan behåller vi din orderinformation för våra register tills, och om, du ber oss att ta bort denna information.

Ändringar

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras vid olika tidpunkter för att spegla till exempel förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller regleringsmässiga skäl.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vår integritetspolicy, har du frågor eller vill du lämna ett klagomål? Kontakta oss på email på info@akribian.com eller via brev. Vår adress är: Akribian AB, Drottninggatan 20, 25220, Helsingborg, Sweden

Count on me! Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du använder applikationen Count on me! (“Appen”).

Akribian AB har utvecklat och byggt Count on me! som en kommersiell tjänst. Appen tillhandahålls av Akribian AB och är avsedd att användas som den är.

Om du väljer att använda Appen godkänner du insamlandet och användandet av information i relation till denna integritetspolicy. Den personliga data som vi samlar in används för att tillhandahålla och utveckla samt förbättra Appen. Vi delar inte din information med något annat sätt förutom de som beskrivs i denna Integritetspolicy.

Termerna som används i denna integritetspolicy har samma betydelse som de i våra allmänna villkor om inte annat definieras i denna integritetspolicy.

Insamling och användning av information

För bästa möjliga upplevelse av att använda Appen kan vi begära att du förser oss om viss personlig och identifierbar information. Detta inkluderar, men är inte begränsad till, följande:

 • IP-adress
 • Emailadress
 • Unik elev-identifikation (användarnamn)
 • Svar på matematikuppgifter

Den information som vi begär behålls av oss och används som det beskrivs i denna integritetspolicy. Appen använder datainsamlande tjänster från tredjehandsparter som samlar in data som kan identifiera dig.

Länkar till integritetspolicy hos tredjehandsparter som kan samla in information som kan identifiera dig hittar du här:
Google Play Services
Unity

Loggdata

Om du vid användandet av Appen stöter på ett felmeddelande eller ett problem kan vi samla in data och information kring detta (genom tredjehandsparter) i så kallad loggdata. Denna loggdata kan inkludera information så som din enhets Internet Protokoll (”IP”) adress, enhetsnamn, operativa systemversion, konfigurationen av Appen, tid och datum när Appen användes samt annan statistik. Denna data samlas in- och används endast för att hjälpa oss att identifiera och åtgärda fel och buggar i Appen.

Kakor

Appen använder inte uttryckligen “Kakor”. Däremot kan tredjepartskod och bibliotek som använder ”kakor” användas. Detta gör dem för att samla in information och förbättra sina tjänster. Du har möjlighet att antingen acceptera eller avstå från dessa kakor, samt veta när en kaka skickas till din enhet. Om du väljer att avstå från kakor kan du kanske inte använda vissa delar av Appen.

Tjänsteleverantörer

Vi kan använda oss av tredjepartsföretag och personer av följande skäl:

 • För att underlätta och underhålla Appen;
 • För att tillhandahålla Appen för vår räkning
 • För att utföra App-relaterade tjänster;
 • För att hjälpa oss att analysera hur appen används

Vi vill informera användare av Appen att dessa tredjeparter har tillgång till din personliga information. Anledningen till detta är att de ska kunna utföra de uppgifter som tilldelats dem för vår räkning. De är dock skyldiga att inte avslöja eller använda informationen för något annat syfte.

Säkerhet

Vi uppskattar ditt förtroende kring att tillhandahålla oss din personliga information. Därmed strävar vi efter att använda kommersiellt godtagbara sätt att skydda den. Kom ihåg att ingen metod för överföring av information via internet eller metod för elektronisk datalagring är 100% säker och pålitlig. Därmed kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Länkar till andra platser

Appen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Om du klickar på en tredjepartslänk kommer du bli omdirigerad till den webbplatsen. Observera att dessa externa webbplatser inte drivs av oss. Vi rekommenderar därför starkt att du granskar integritetspolicyn på dessa webbplatser. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicyer eller praxis på tredjepartswebbplatser- eller tjänster.

Ändringar av denna integritetspolicy.

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Du rekommenderas därför att granska denna sida med jämna mellanrum för att notera eventuella ändringar. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att lägga upp den nya integritetspolicyn på denna sida.

Denna policy gäller från och med 2020-10-21

Kontakta oss

För mer information om vår integritetspraxis, om du har frågor eller om du vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post på info@akribian.com eller med hjälp av informationen här nedan:

Akribian AB, Drottninggatan 20, 25220, Helsingborg