Att lära sig matte ska vara kul, eller hur?

Därför skapade vi Count on me!

Count on me! kombinerar den senaste forskningen inom inlärningspsykologi med ett speläventyr för att göra matteinlärningen till ett minne för livet.

Vem är det till för?

När är det tillgängligt?

Certifieringar:

Lärande är ett äventyr

Vår utbildande matteapp Count on me! kombinerar forskningsbaserade inlärningsmetoder med ett roligt och spännande äventyrsspel för att lära barn de viktigaste matematikkunskaperna. Barnet tar sig framåt i berättelsen genom att genomföra matteövningar som anpassas efter barnets kunskapsnivå och prestation. Detta gör inlärningen både rolig och effektiv.

Välkommen till Numberia

Numberia är en fridfull plats som styrs av Kungahuset Kattegatt. Kloka kungar och drottningar använder Mattemagi för allas högsta bästa och rådfrågar Míka, “Mentorn”, när de stöter på Mattemagiska utmaningar.

“Jag tycker verkligen om idén kring att kombinera matte med en rolig spelupplevelse. Viktor har använt betaversionen av appen ett tag nu – han älskar det verkligen! Han är uppslukad av äventyret och glömmer nästan att han samtidigt övar upp sina mattekunskaper.”

Cecilia
Victors mamma

“I egenskap av lärare vet jag hur viktigt det är att bemästra matematiken redan i en ung ålder samt hur viktigt det är att sedan fortsätta repetera. Julia spelar betaversionen av Count on me! 15 minuter per dag och jag kan verkligen se hur hennes självförtroende inom matten ökar.“

Anna
Lärare och Julias mormor

Vill ditt barn lära sig matematik genom ett äventyr?

“Nyhetsbrevet skickas ut max två gånger per månad Du kan avsluta prenumerationen när du vill Läs vår integritetspolicy här.